Projekt Młody OBY OBYwatel

Data publikacji: 2024-02-02

Projekt Młody OBY OBYwatel, to tak naprawdę kilka projektów, które realizujemy i które nam pozwalają się realizować. Uczą sprawczości, efektywności i działań obywatelskich. Na tym jednak nie koniec, bo nie mniej ważną przestrzenią projektu jest moduł edukacyjny, który rusza od tego miesiąca. Pierwszy panel będzie poświęcony debacie. Debacie, która pozwala się porozumieć, wymienić poglądy, bronić swoich, słuchać i odpowiadać. To jednoczenie umiejętność radzenia sobie z emocjami i wystąpieniami publicznymi. Moduł jest istotną częścią naszego projektu, ale zdaje nam się tak ważny, że chcemy realizować go w formule otwartej. Jeśli jesteś zainteresowany udziałem w panelu, poświęconym umiejętności prowadzenia debat, zapraszamy. Skontaktuj się z nami, a uczestnicy projektu zaproszą cię do udziału w zajęciach.