Niech żyje Bal Sportowca

Data publikacji: 2016-02-09

I stało się – 7 lutego 2016 roku około 4 nad ranem dobiegł końca Charytatywny Bal Sportowca. Poprzedziło go wiele miesięcy przygotowań, ale opłaciło się. Komitet Organizycyjny, w skład którego prócz organizatorów weszli także Izabela Dereszewicz, Ewa Misiaczyk, Jędrzej Kędziora, Piotr Gorynia oraz Tomasz Barton, spisał się na 5! Atmosfera na balu była wyśmienita, a to z kolei przełożyło się na doskonałe nastroje przy stolikach i na parkiecie, co z pewnością nie pozostało bez wpływu na chęć wsparcia głównego celu balu podczas licytacji i loterii fantowej. W tym miejscu chciałbym raz jeszcze serdecznie podziękować wszystkim zaangażowanym osobom, w sposób szczególny zaś wszystkim SPOSNOROM – bez ich pomocy nie byłby możliwy wielki powrót Balu Sportowca. Wielkie dzięki!

Teraz, kiedy już ostatni balowy kurz opadł, przyszedł czas na efektywne spożytkowanie zebranej sumy pieniędzy. A ta nie jest mała – okazuje się, że na jedno stypendium wydać będziemy mogli od kilku do kilkunastu tysięcy złotych! Przypomnijmy, że mamy plany przydzielić więcej niż jedno stypendium komuś spośród grona naszych najbardziej obiecujących, młodych sportowców. Nie pozostaje więc nic innego jak ZACHĘCIĆ WSZYSTKIE KLUBY SPORTOWE WIELKOPOLSKI , które w swoich szeregach mają młodych, zdolnych ludzi z naszego powiatu, by zgłaszały ich kandydatury do Fundacji „Absolwent” ! (termin: 29 lutego br.)

WY ZGŁASZACIE – MY INWESTUJEMY. Stypendium SPORTOWIEC ROKU czas przydzielić!

Bal sportowca