Podziękowanie sponsorom Balu Sportowca

Data publikacji: 2016-10-07

Jak bardzo pozytywnie zaskoczył nas Charytatywny Bal Sportowca 2016 nie muszę po raz kolejny udowadniać – atmosfera , liczba gości i przede wszystkim zebrane środki były dalece bardziej niż zadowalające (szczegóły znajdziecie w poprzednich wydarzeniach). Stąd też na spotkaniu Komitetu Organizacyjnego zrodził się pomysł, by w jakiś szczególny sposób podziękować wszystkim sponsorom tego karnawałowego, dobroczynnego przedsięwzięcia.
I tak 6 października w gostyńskiej „Powozowni” odbyło się spotkanie ze sponsorami, na którym przedstawiliśmy pokrótce w jaki sposób wydatkowaliśmy zgromadzone środki oraz którzy młodzi zdolni sportowcy naszego regionu zdobyli stypendia sportowe. Informacje te, dzięki uprzejmości redakcji Życia Gostynia, zostały przedstawione w bardzo przystępnej formie filmu o stypendystach, który obejrzeć można m.in. tutaj .
Spotkanie okraszone zostało bardzo sympatycznym występem młodzieżowego zespołu SEMPLICZE a na koniec wszyscy goście mogli skosztować przygotowanego ciasta, kawy i smacznych dań na ciepło.

W imieniu swoim i całego Komitetu Organizacyjnego Charytatywnego Balu Sportowca dziękuję wszystkim dobroczyńcom i osobom, które włożyły swój wkład w sukces tego przedsięwzięcia. Liczę na ponowne otwarcie serc i kieszeni przy okazji kolejnej edycji balu, a ten już zaplanowaliśmy, ponownie w ostatni weekend karnawału 2017.