Rusza druga edycja YES I CAN!

Data publikacji: 2014-09-12

Droga Maturzystko, Drogi Maturzysto, jeśli nie czujesz się na siłach , masz wątpliwości lub po prostu chciałbyś powtórzyć najważniejsze zagadnienia dotyczące egzaminu dojrzałości z języka angielskiego – Fundacja „Absolwent” wychodzi naprzeciw Twoim potrzebom.

Właśnie rusza druga edycja autorskiego projektu językowego, który kierujemy do tegorocznych maturzystów przystępujących do egzaminu z j.angielskiego, którzy nie mogą pozwolić sobie na prywatne, dodatkowe zajęcia językowe. Cykl bezpłatnych zajęć obejmować będzie przede wszystkim zagadnienia gramatyczne i słownictwo z zakresu programu maturalnego. Ostatnie zajęcia to z kolei swoista „matura próbna” sprawdzająca, na ile uczestnicy projektu są przygotowani do oficjalnego egzaminu dojrzałości. Planujemy także urozmaicić program zajęć poprzez zaproszenie native speakera, który poprowadziłby cześć lekcji.Zgłoszenia przyjmujemy drogą mailową [biuro@fundacja-absolwent.pl ] do końca września. W mailu prosimy zawrzeć takie dane jak: imię i nazwisko, telefon kontaktowy, adres zamieszkania, nazwa szkoły. Liczba miejsc ograniczona.

Zajęcia odbywać się będą popołudniami w dni powszednie. Na początku października odbędzie się spotkanie informacyjne.